Förra helgen var det fitnessmässan i Stockholm. Ja va väldigt sugen o gå för hade hört att det var en väldigt stor mässa. Skulle hålla på fredag till söndag.
Så på onsdagen så ringer Mejra upp mig o frågar om ja vill vara med henne som stöd på Luciapokalen som hon skulle tävla i. Den var på fredagen på mässan.
Så självklart så ville jag hänga på där. Spännande att få följa med henne backstage o se allt från det hållet. Med spraytan och allt som tillhör.
Så på fredagen åkte vi upp så vi ca framme vid 11 tiden.
Checkade in o fick våra band så vi kom in överallt.
Sen började allt för Mejra. Registrering, inmätning, spraytan o hela köret.
Jag försökte hjälpa till så bäst jag kunde. Hålla reda på klockan o tider när vi skulle vara vart o när hon skulle äta. Hjälpa till med hennes naglar o greja.
Vi gick även omkring på mässan en del. Jätte stort!
Kl 18 var det dags för Mejra att gå upp på scenen.
Jag önskade henne lycka till o gick ut o ställde mig framför scenen. Jag kunde ju gå lite hur jag ville där så jag kunde ju ställa mig längst fram vid domarna så jag såg allt på väldigt nära håll.
Jag fotade massvis åt Mejra o passade på att kolla in poseringar o försöka ta in massa olika tips inför när jag ska tävla.

Det vart tyvärr ingen finalplats för Mejra.
Men hon e verkligen en vinnare i mina ögon!
Den tjejer har verkligen kämpat. Hon har gått igenom jäkligt mycket skit o varit med om saker ingen nånsin ska behöva uppleva. O genom allt så har hon uppfostrat en jätte fin liten flicka helt själv samtidigt som hon jobbat.
Att ha en liten 1 åring själv o ta sig igenom den skiten o även kunnat träna så hårt o hålla sin diet så hon får en sån kropp att hon kan ställa sig på scenen o ge järnet. D e styrka!
En förebild för många människor!
Många tror sig ha så många problem o tror dom har varit med om så mycket skit. Dom skulle bara veta vad riktiga problem e. Den här tjejen vet o hon e fan helt otrolig som tagit sig igenom allt!
Du e så jäkla grym Mejra! Glöm aldrig det!
fitnessmässan, förebild, luciapokalen,

Kommentera

Publiceras ej