I fredags var d äntligen dags för att åka iväg på en kryssning med Chrille!
Vi åkte från Norrköping kl 13.10 med buss till Stockholm. Därifrån åkte båten kl 17.15 mot Tallin.
Första kvällen kollade vi in båten o åt buffé. Väldigt mycket mat men lite konstigt utbud tycker ja o inte riktigt så mycket olika saker som d brukar va på sånna bufféer. Absolut inte dåligt men ja hade hoppats på lite mer, ja vet inte, annorlunda kanske.
Men man blev otroligt mätt kan ja lova! 😆
Olika ostar, marmelader o kex va d bästa!
Kvällen fortsatte med en väldigt bra show o sen bänkade vi oss vid kareoken. Otroligt roligt att titta på folk som tror dom kan sjunga men som egentligen e hemska!🤣
Sovdags o upp igen till frukost buffén.
Även där fanns d inte så mycket olika saker som jag hade hoppats på. Hade velat haft lite mer variation på bröd o så.
Men åter igen så åt man ändå alldeles för mycket!😆
D fanns en riktigt god frisk bär shot!
Sen var d bara att ladda på med kläder för d var 1 grad i Tallin sa dom. Men d kändes inte så kallt när vi väl kom i land.
Där vandrade vi omkring i 7 timmar.
Vi gick t gamla staden o kollade runt. Massa små gator med kullersten överallt o husen låg i princip på varandra. D va en mur där runt oxå som vi gick upp på.
Vi hittade oxå ett museum med medeltida tortyrredskap. D va bara hemskt att va där inne! Man kan verkligen inte förstå att dom sakerna har använts på riktigt! Fy!
Vi fikade lite men Chrille mådde väldigt dåligt pga sin rygg tyvärr så d blev rättare sagt bara jag som fikade o han åt värktabletter. Vi kom på att vi gått förbi en thaimassage tidigare så vi gick tillbaka till den så Chrille fick ta en massage för att se om d hjälpte för ryggen. 
Så under hand 60 minuters massage så hittade jag ett shopping center i närheten där jag kollade runt. Bara märkes kläder. Letade efter en leksaksaffär men fanns ingen. Så blev en glass iaf innan ja gick tbax t Chrille som kom ut o mådde betydligt bättre!😀
Så då blev d mat dags o vi hamnade på en lite finare restaurang där vi åt en jätte god kött bit med rödvinssås, blomkålspure o klyftpotatis. Jätte mört kött! Så otroligt gott!
Sen köpte vi med oss fika o gick tbax t båten igen för d va dags för avgång.
Fikade på båten o kollade in taxfreen o en annan affär. Sen vilade vi på rummet ett tag innan d va dags för buffé igen på kvällen vid 20.30.
Samma buffé som dagen innan så den här gången åt man bara det som va godast helt enkelt.
Där satt vi 2 timmar o bara pratade o hade mysigt 😍
Kvällen bestog sen av att spela air hockey o sen titta på fler folk som inte kunde sjunga på kareoken 😆
Den här kvällen så gungade det så otroligt mycket så vi båda var väldigt illamående när vi skulle försöka sova!
Vid halv 3 tiden lugnade det sig lite så då nånstans lyckades vi somna. Men inte mycket sömn för vid 6 tiden vaknade jag igen o mådde jätte illa så va tvungen att upp o spy.
Hade även spytt morgonen innan för ja vaknade av då med att d gungade så extremt. Tydligen väldigt känslig nu för tiden. Hjälpte ju inte heller att magen inte e van att äta så här mycket så d va väldigt romantiskt i hytten med så papperstunna toadörrar...
Men när man fått ur sig lite så kunde man gå o äta frukost buffé igen 😆
Samma buffé där me så man åt ju även där bara d godaste. Saknade lite mer variation på müsli med tillbehör. Fanns 1 sorts müsli blandning o corn flakes, hela valnötter, hela torkade aprikoser o hela katrinplommon. O två olika youghurt. Brukar finnas lite hackade nötter o russin o sånt så d saknade jag måste ja säga.
Extremt trötta lagade vi oss på rummet tills vi åter va i land i Stockholm kl 10 igen.
Sammanlagt kanske ja sovit ca 7 timmar under denna helg så man va lagom trött o sliten när man kom på bussen hem sen.
Men den här helgen har ändå varit så otroligt bra o mysig! Vi har verkligen fått chansen att bara njuta av varandra o lära känna varandra ännu mer!
En välbehövlig helg!

Så härlig känsla att fortfarande bli mer o mer förälskad ju mer vi umgås!
Jag älskar dig så otroligt mycket Chrille!
kryssning, kärlek, tallinn,

2 kommentarer

Johanna

01 Oct 2018 23:32

Verkar som du funnit mr.Right nu. 😉 Det förtjänar du verkligen o så himla roligt o rörande att läsa hur lycklig du är. 💕

Svar: Ja d har jag verkligen gjort! 😍 tack, ja e verkligen lycklig nu!❤
isakssonjossan.blogg.se

Mamma

02 Oct 2018 09:09

Ni verkar ha haft en jättemysig weekendresa. Jobbigt bara för Chrille med ryggen. Han är en jättekul o härlig kille som passar dej. O Melissa älskar honom. Bara att gratulera att ni funnit varandra. Kram 😍

Svar: Tack 😍❤
isakssonjossan.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej