För er som inte vet så är en flashmob när helt plötsligt någon börjar dansa nånstans o flera runtom hänger på. Det är uppgjort innan och alla kan koregorafin. Vi hade en flashmob i stan i lördags :)
Jag, Jenny o Johanna åkte t Nordic Club kl 11 för att lära oss koregrafin t zumban. Vi blev inte så många så d oroade oss lite att inte så många skulle dyka upp, men kul var det. Det var lite klurigt att lära sig men ja tyckte ändå att d gick ganska bra.
Efteråt så gick vi ut på stan o satte oss på bänken utanför nordea banken o väntade. De andra var utspridda lite överallt utanför fräcka fröken o HM o så. Det var ju även annat folk som inte var från Nordic som skulle delta.
Klockan slog 13.00 o musiken drog igång o instruktörerna hoppade fram o började dansa. Vi stod då vid skyltfönstret vid HM o låtsades att vi blev nyfikna o kikade runt hörnet. Sen gick vi fram o hakade på! Dansade för fullt o helt plötsligt så var vi ca 30 pers som dansade zumba mitt utanför HMs ingång.
När musiken tog slut så slutade alla dansa o gick åt olika håll därifrån. Det var då man insåg hur många som hade stannat upp o tittat på o filmat oss med sina mobiler. Men d va riktigt skoj!
24 nt var oxå där så ni kan kolla på d på nätet :)
Zumba!