Fredagen började med att jag o Johanna var väldigt taggade över att åka t Västervik me linköpingsborna över helgen. Men så började dom vela o vviste varken ut lr in.. så tslut sa vi att vi skulle festa i linköping me dom ist. Men så blev d inte heller..
Skitdåligt humör
blev jag på, o d hjälpte ju lixom inte fter den här veckan :/
Ja o Johanna var iaf redo att åka t Linköping o åkte över t Cicci o hämtade sista spriten o så. Men så fick vi höra att d inte skulle bli nått festande så vi åkte över t hageby ist o söp där. Men d blev en rolig kväll med utgång på Cromwell :)
lördagen var jag inte speciellt bakis faktiskt. Jävligt nice kan jag lova!
Johanna hörde då av sig o så bestämde vi för att vi drar t Västervik då ist. Linköpingsborna var redan där. Så vi åkte o hämtade bilen, spriten o käkade donken. Hem o göra sig iordning o åka t Västervik.
Inte för att jag var så jävla taggad för jag hade ju typ bara sovit 3-4 timmar den natten, men vi rullade på o sjöng o försökte tagga oss i bilen
Väl framme hittade vi en gäng luffare (linköpingsborna) som satt i brassestolar mitt på torget med hög musik o söp. Så vi slog oss ner där o gick sen o hämtade vår sprit o började grogga vi me.
Stämningen blev då lite wierd o ja vet inte riktigt va som hände där men vidare kul hade vi inte..
Vi flyttade oss iaf t en park me bänkar där vi slog oss ner o stämningen fortsatte. Så jag tänkte att jag skulle muntra upp Johanna me lite andra grabbar. Då gick d förbi tre grabbar som jag sprang efter o stoppade. Det visade sig att jag kände en av dom :P så dom bjöd jag me t oss så dom hämtade lite fler folk o kom sen o joina :)
Då visade d sig att Johanna kände en t av dom. Hur stor e chansen att just dom grabbarna som jag stannar i västervik, e ifrån norrköping o man känner dom?! Lite coolt faktiskt :P
Vi festade iaf o söp.. t vår sprit tog slut :/
Jahopp då va klockan inte ens 22 o vi hade ingen sprit kvar.. kul.. så jag o en t drog stan runt o raggade sprit men ingen viste nån som sålde. Whuuut ingen lixomm?!
Efter en stund drog grabbarna vi hittade där. Våra grabbar drog oxå för den delen. D var ungefär här kvällen blev skit!
Vi hamnade av lustiga anledningar på ett berg långt ut åt helvete utanför staden. Massa jävla mygg!
Där slutade d me att ja, Johanna o en t blev övergivna där på berget. Så vi gick en bit t o skulle lämna stolar o musiken vid deras bil. Vi hittade en t kille på vägen som hörde t dom. Väl framme så gick grabbarna in i den mörka skogen o skulle kolla om dom andra var vid deras tält. Där försvann dom..
Jag o Johanna stog övergivna mitt ute i nowhere.
Roligt då.
Då hörde vi iaf en rolig röst nånstans ifrån. Lät som någon sjöng kareoke, jättefalskt! Så efter ett tag beslöt vi oss för att följa rösten ist, så vi lämnade den creepy skogen.
Vi hittade rösten iaf, den kom ifrån en båt vid hamnen. Så vi hittade tbax t stan iaf där vi börjat :)
Där gick vi o käkade grekiska bagueter, ingen höjdare kan ja lova! Sen gick vi en runda i stan. Då var klockan typ 24 o vi var assega o på pisshumör o ville åka hem. Men jag hade ju druckit..
Jag kände mig ju nykter iaf o d va ju ett tag sen som ja sluta dricka så jag gick o fråga två poliser om jag fick blåsa för att se om jag kunde köra bil. Men d fick jag inte. Jävla skit! Vi sa att vi ville åka hem o tror du inte vi får för svar?! :O
- Ni får hitta nått sista minuten ragg att sova hos.
Saaay whuuuut?! Ofta man hör d ifrån en polis då :P hahahaha kvällens höjdpunkt!
Vår kväll slutade ungefär där iaf. Vi gick tbax t bilen o bäddade ner o oss o sov istället så vi kunde dra så fort som möjligt.
På morgonen vid 8-tiden så sa Johanna att tre grabbar hade gått förbi o spanat in bilen o vinkat åt na :P Fan va trevligt.
Vi gick sen in t donken men dom hade inte öppnat än så vi solade o trallade omkring hoppandes på en brygga sålänge. När dom öppnade vid 9 så köpte vi en varsin frukostmacka o satte oss vi ett bord vid fönstret.
In på donken kliver då grabbarna som spanat in bilen tidigare. Dom kände nog igen oss oxå för dom tittade på oss som bara den. O så satte dom sig o drack vatten på uteserveringen så vi satt nästan mitt emot dom. Ganska uttittad kände man ju sig :P
Så vi tänkte att vi går o snackar me dom. Så vi käkade upp o gick ut o slog oss ner med dom ett tag. Dom var trevliga. Från Nyköping fick vi reda på. O dom var lite för bakis för att köra hem. haha dom mådde inte bra asså :P
Vi hängde på dom t deras bil som stod på samma parkering som vi o så fick ja blåsa i deras alkoblås. 0.00 Yes jag var körduglig! :D
Så efter lite snackande med dom så åkte vi in t skogen där vi irrat omkring på natten o skulle kolla om linköpingsborna levde. D gjorde dom, knappt kanske. Lite bakis. Lr aa mycket bakis, men dom levde iaf. Så då när vi viste d så åkte vi hem.
Faan va skönt d va att komma hem!!!

Västervik - Nej tack!