I lördags hade vi massa inbokat att hinna med.
Jag o Chrille började dagen med en frukost hemma o sen åkte vi ner t hamnen för att titta på isbrytaren som lagt till. Det stog i eventet på Facebook att dom öppnade kl 9 så vi var där tills dess. Men väl där höll dom på att packa upp allt för fullt så inget va klart. O man fick inte gå ombord på fartyget förens kl 10. Så lagom när allt kom igång där så va vi tvugna att åka vidare. Så vi hann inte få se nått ombord tyvärr.
Vi åkte vidare t Kvarsebo. Där skulle Chrille springa ett Trail lopp.
Vädret var jätte fint o D va väldigt mysig stämning där. Mycket trevligt.
Kl 12 startade Chrille. Han skulle springa 6,3 km. I skogen asså, bara småstigar o massa backar.
Under tiden han sprang så satt jag i solen o åt glass med hans mamma o hennes sambo som oxå hade kommit dit för att hejja på Chrille.
Så efter 46 minuter kom Chrille tillbaka in i mål!
Sjukt bra tid! Nyopererad för 2 veckor sen o tar ett såhär tugnt lopp på den tiden. Riktigt starkt jobbat!

Efter loppet så skulle vi äta lunch på Kolmårdens glass o våffla, d har man ju sett så mycket reklam om på Facebook så d va vi riktigt sugna på att testa. Men vi ångrade oss ganska snabbt när vi kom dit! En liten glassbox på verandan o en ensam kille som jobbade där som för övrigt va en av dom långsammaste människorna ja sett på att skopa glass. Vi frågade efter matvåfflorna o han verkade först väldigt förvirrad innan han sa att d bara fanns med lax kvar, dom andra va slut. Nej, bara nej kände ja, där äter ja inte av nån som inte har koll på läget.
Så vi åkte vidare ner t campingen o där hamnade vi på Sjöstugan o blev bjudna på mat av Chrilles mamma.
Maten va supergod! Fläskfilé Black and White o pommes.
Tack så jätte mycket Marie!

Mätta o belåtna åkte ja o Chrille vidare t Karnebåtsfestivalen. D blev sämfe vöder o lite kallt. Där mötte vi upp några kompisar. Vi gick ett varv på d som fanns men d va väldigt lite, vet inte om dom börjat packa ihop lr om d helt enkelt inte var mer. Lite besviken. Men dom andra va hungriga så vi satte oss på en restaurang där. D hade ju ändå gått ett par timmar så d va dax att äta igen 😋
Ja o Chrille delade på en kebabpizza. D va nog den dagen på året som den restaurangen hade som mest folk för dom hade noll koll på vårt maten skulle o d tog väldigt lång tid. Men kul o titta på stackars sommarjobbarna 😅
Sen åkte vi hemåt igen.
Chrille åkte iväg på bilträff o ja åkte hem o bakade tårta till Stinas kalas.
Fullt upp hela dagen men kul det!
😃
lopp, mat,

Kommentera

Publiceras ej