I lördags så startade dagen med att jag o Chrille åkte till hans gym o körde ett Hiit pass.
Ett väldigt roligt pass på 45 minuter. Helt slut var vi båda efter d. Man tog verkligen i med hela kroppen o kunde ta ut sig helt. Riktigt skön känsla efteråt att bli så trött.
Efter d så åt vi frukostbuffé där. Extra gott efter ett svettigt pass!

Sen gick vi in o satte oss i bubbelpoolen ett tag. Så jäkla skönt för kroppen att få mjuka upp sig lite. Vi har ju kört väldigt bra gympass måndag-torsdag under veckan oxå o sen detta pass på lördagen så kroppen behövde verkligen få koppla av lite. Bastade både infrabastun o ångbastun ett tag oxå.
Efter dusch så åkte vi vidare ut t Chrilles garage för att möta upp en kille som skulle köpa Chrilles motorcykel. Så d tog ett tag där ute så klockan va väll ungefär typ 15.30 när vi kom därifrån.
Vidare o handlade lite gott t kvällen o hem t Chrille för att mata Doris innan vi landade hemma hos mig för kvällen.
Här lyxade vi till det med en riktigt god plocktallrik. Vi hade fått väldigt bra hjälp vid deli disken på city gross innan så vi hade sjukt goda salamis o ostar. En ost från den disken var rom-russin o den va helt sjukt god! Smakade verkligen som rom-russin glass. Så jäkla krämig! Helt underbart god!

Kvällen bestod av film tittande o d blev ganska sen kväll för att va oss. Så lite kvällsmål blev d även i form av våffla. Chrille hade köpt ett bubbel våffeljärn som vi testade. Ett annorlunda våffelrecept på smet men d blev jätte gott. Svårt att få till en perfekt gräddning på våfflorna tyvärr men ja tror man får öva ett tag för att lyckas bättre. Man ska vända på våffeljärnet efter halva tiden så smeten hamnar på båda sidor o då bildar bubblorna. Spännande o roligt o väldigt gott som sagt. Vi åt d med glass. Vi testade de nya fika glassarna, kladdkaka o morotskaka. De va helt okey.

Idag söndag så hämtade vi upp Melissa redan kl 11 för att åka iväg o åka skridskor. Vi skulle ju ha gjort d förra söndagen men Melissa blev ju dålig då på natten så d blev ju aldrig av. Så nu äntligen blev d av!
Melissa ville först inte åka när vi kom dit för d va ganska många där o nästan alla hade hockey klubba o åkte omkring o sköt puckar. Men Chrille gav sig ut på isen först för att visa Melissa att d inte va farligt så då ville hon gärna åka. Hon ramlade på isen d första hon gjorde sen tyvärr så då grät hon o ville inte åka mer. Men efter lite övertalning med att d faktiskt e fler som ramlar lite då o då o att det inte e nått farligt så vågade hon åka ett tag. Vi såg att andra barn hade tagit ut en varsin stol på isen som dom höll i när dom åkte så vi gjorde likadant. Då gick d bätre. Ja höll oxå i stolen o puttade på lixom så Melissa åkte framåt för hon fick inte in tekniken med att komma framåt själv. Men ja behövde nog stolen lika mycket som Melissa för herregud va svårt d va att åka skridskor!😅
Varken ja lr Chrille har åkt skridskor sen högstadiet så d va en aning ringrostigt kan man säga!
Sen ville Melissa ta en paus så då köpte vi korv med bröd o Melissa åt 2 stycken! Sen ville hon åka mera men då han vi bara ut på isen en snabbis igen innan det stängde för allmänheten. Men Melissa vill gärna komma tbax dit flera ggr, tyvärr så stänger dom ishallen nu på helgerna så d här va nog sista chansen för i år. Men nästa år blir d fler ggr.

bubbelvåffla, frukostbuffé, plocktallrik, skridskoåkning,

Kommentera

Publiceras ej