Inte skrivit här på ett tag nu kom ja på 😜
I helgen som var iaf så var följde jag med Chrille o hans kompis ut i skogen nånstans mellan Söderköping o Valdemarsvik.
D va visning av massa gamla traktorer som körde omkring i skogen o visade hur man röjde i skogarna innan alla moderna traktorer kom. Ganska intressant faktiskt. Mest imponerad blev ja över en häst dom hade med. Hästen drog en jäkla massa stockar runt där i skogen som om dom inte skulle väga nått, över stubbar o upp o ner över berg o kullar. 
Vi blev där i 3 timmar o gick omkring. Åt en väldigt smarrig bulle där under tiden oxå 😁
Sen va vi, mest ja, en aning frusna så då åkte vi hem t Chrille o värmde på en soppa jag gjort dagen innan på rotfrukter.
Väldigt gott o passande just då! Toppade soppan med lite baconcrisp o pumpakärnor. O massa gott bröd att doppa i 😍

Sen åkte vi vidare hem t mig. Men innan så stannade vi till i skogen här i Blacka. Ja hade hittat info om att d ska finnas en gammal gruva i skogen som vi tänkte titta på. Vi leta o letade men hittade den inte. Så när mörkret började komma så gav vi upp. Vi kom på att vi kanske va på fel plats för d va lite olika vägbeskrivingar som stog på nätet. Så vi bestämde oss för att titta på andra stället nån annan dag ist.
På kvällen blev d helstekt vildsvin med bearnaisesås o sallad. O sen bara mys i soffan med lite film.
En jäkligt mysig dag måste ja säga!
O sen bara slappa på söndagen o inte göra nått speciellt. Vi tog d lugnt i soffan, sen gjorde vi matlådor o sen mer soffhäng. 
Myspys!
matlådor, myskväll, skogsdag, soppa,

1 kommentarer

Mamma

08 Mar 2019 11:34

Du får väl höra med Nisse vart gruvan ligger. Han vet nog.

Kommentera

Publiceras ej