I helgen var d äntligen dags för Chrille att springa Tjurruset i Stockholm. Han har sett fram o tränat för detta väldigt länge. Vi sprang ju Nattruset tillsammans förra året o d va jäkligt kul men i år vågade jag inte springa för att inte riskera att skada mig, jag prioriterar ju mina fitnesstävlingar i år. Så Chrille sprang detta lopp ist med sin mammas sambo o hans son.
Så vi åkte alla upp t Stockholm o började med en tidig lunch på All Star. Jätte god hamburgare.

Sen blev d lite stress helt plötsligt så d va bara för dom att göra sig iordning o springa iväg när vi kom fram till startplatsen.
Medans grabbarna sprang så satt jag o Chrilles mamma o solade vid Slottet vi var vid. Jätte skönt där i solen. Jag hade bakat kanelbullar oxå eftersom d va kanelbullens dag i fredags så vi smaskade i oss en varsin bulle 😊

Efter lite mer än 1 timma så gick vi ner t mål linjen o ställde oss. O d va tur d för strax därefter så kom dom springandes!
Dom sprang 1 mil o hade chansat på 2-2,5 timma. Men dom gick i mål på 1 timma o 34 min!
Så jäkla bra tid! Riktigt bra kämpat av dom!
Tydligen hade d varit mest springa o inte så mycket lerdiken som dom hoppats på men d va ju ren terräng dom sprang i så d måste varit otroligt jobbigt o då tycker iaf ja att deras tid va sjukt bra!

Riktigt stolt över er grabbar!
Chrille har dessutom varit sjuk hela veckan o mådde inte bra när han sprang iväg så att ändå fixa detta lopp är imponerande!
Blöta, leriga o jäkligt frusna fick dom hoppa in o duscha i duschtälten innan vi åkte hemåt igen.
Alla va trötta o kalla så vi stannade inte o åt på hemvägen så jag o Chrille va bara uppe hos honom en sväng o matade hans katt o sen åkte vi o åt på Hamnkrogen i Lindö. 
Jag har hört så mycket bra om deras pizza där så jag har velat äta där länge. Så vi tog en varsin pizza. Jag tog en med räkor, vitlök o persilja. Chrille tog en spicy salami. Dom va jätte goda båda två så där rekommenderar ja verkligen att åka o äta pizza!

Efteråt åkte vi hem t mig o kastade oss i soffan o såg på idol o bara myste. 
Idag har dagen oxå tillbringats i soffan. Chrille blev sjukare efter loppet så han mår inte bra stackarn. Tur att han har semester nu en vecka så han kan vila upp sig ordentligt!
Tack för en mysig helg älskling! Du e grym!
hamburgare, kanelbulle, pizza, tjurruset,

Kommentera

Publiceras ej