I år var Melissa med mig på midsommar.
Vi åkte in t stugan o firade med mamma, feri, Jenny, Johanna, mormor o morfar.

Vi hade ganska tur med vädret ändå. D regnade lite ibland men d höll inte i så länge o d va inga mega skurar. Så vi kunde ändå gå bort o titta när dom reste midsommarstången. Melissa o mamma dansade även.
Vi andra tittade på o diskuterade morrhår 😂

Vi firade även mamma samtidigt, hon fyller ju år på måndag. Så ja hade bakat en tårta till henne.
Hon ville ha en Budapest rulle/ tårta, ja fick göra som ja ville. Så d blev en tårta 😊
Väldigt nöjd själv måste ja säga!

Framåt kvällen åkte ja vidare medans Melissa fick sova kvar där.
Blev mys o grillning för min del.
En mycket bra midsommar med andra ord!
midsommar,
Ja skriver ju inte här så mycket längre så ja skriver lite när ja kmr på att d va länge sen 😆
Men nu har ja ju iaf haft mitt sista betygsamtal i skolan i de 4 sista kurserna.
A i två kurser. B i en kurs o C i en kurs.
Ja e nöjd iaf. Inte så jätte glad över att få ett C men d va en kurs me mycket teori så d får duga lixom. Ja e ju inte så teoretiskt lagd så 😋
Vi pratade om nästa termin oxå. Vi kommer få en helt ny lärare i kök. Jätte tråkigt men den andra läraren kommer va kvar på skolan bara ha en annan klass. Men d betyder ju att den nya inte vet riktigt på vilken nivå vi ligger. Så nu e d upp till mig att ta lite eget ansvar o säga till ifall jag behöver svårare uppgifter i köket så d inte blir för lätt o ja inte utvecklas nått.
Hon sa att eftersom ja ligger just nu på en så hög nivå, så får ja tänka på att utmana mig mer o ta på mig lite mer saker så ja fortsätter att utvecklas ändå o inte bara flyter på som vanligt o blir för obekväm o då slutar utvecklas helt enkelt. 
Så nästa termin så ska ja lägga på iaf en extra kurs till att börja med. Har inte valt vilken än men troligen så blir d en kurs som termin 3 börjar med då så jag kan hänga på i deras lektion dom dagar dom e i köket. Det innebär att i termin 3 så kan ja lägga på lite tillvalskurser eftersom ja redan e klar med vänliga kursen, eller så kan jag helt enkelt jobba dom dagarna istället.
Får se va som händer men så ser planen ut nu iaf.
Jag har ju jobbat nu oxå förra veckan 3 dagar.
En dag tillsammans med kocken o 2 dagar helt själv.
D gick jätte bra o va väldigt kul. Ja gillar ju att jobba själv o har kommit fram till att d e så jag vill jobba för då får ja göra o styra precis som jag vill.
Alla tyckte maten va jätte god så d e ju kul me. Ja har även gjort matsedel för första veckan ja ska jobba i sommar o håller på o kollar på de andra veckornas matsedlar. Roligt o få hitta på vad man vill men ja har lite för mycket idéer så ska solla ut vilka som e bäst bara 😋
Den här veckan jobbade jag igår på samma förskola med då istället i barngrupp.
Dom hade brist på personal så rektorn ringde o fråga o ja e ju ledig så klart man ställer upp.
Aldrig jobbat med barn så förut men d gick väldigt bra o ja fick 2 barn efter mig som vägrade lämna min sida o grät så fort nån annan fröken skulle göra nått me dom. Så personalen tyckte oxå ja va väldigt duktig.
Men nu e ja iaf ledig i 2 veckor till innan d riktiga sommarjobbet på 1 månad börjar.
Så nu ska d firas midsommar imorrn samtidigt som vi ska fira mamma då oxå.
Nästa helg blir d att fira pappa ist o så ska ja på team träff oxå.
O så har ja ju Melissa så då har ja massa inplanerat så min ledighet kmr nog gå fort 😊

Av mig o Johanna så fick Jenny takvandring i Stockholm i 35 års present. 
Så igår startade vi hemma hos Johanna med lite lunch innan vi åkte iväg.
Vi började med att åka till Mall of skandinavia i Stockholm. Gick omkring där i några timmar o bara kollade runt lite. Ja o Jenny körde ett jätte roligt spel i spelhallen som gick ut på att trycka på lysande knappar så fort som möjligt. Väldigt stressande!😆
Ja roade mig under hela tiden i gallerian med att räkna folk som hade en sladd med en powerbank i sin mobiltelefon. Asså jag har aldrig sett så många som har så dåligt batteri i mobilen tydligen! Vart vi än gick så hade folk sladd i sin telefon! Använder man verkligen mobilen så mycket att man måste ladda den hela tiden?? Asså ja förstår om man använt mobilen under hela dagen så man måste ladda framåt kvällen men kl va strax efter 14 när vi kom dit 🤔 ja räknade till 48 st innan vi åt mat kl 17. Så på knappt 3 timmar!
Underhållning på hög nivå 😂 
Sen bjöd vi iaf Jenny på mat innan vi åkte vidare. Väldigt god mat med väldigt gott bröd!Jennys takvandring startade kl 19 på Riddarholmen.
En liten grupp som fick gå upp tillsammans med en guide på några byggnader o promenera runt ett tag. 43 meter var dom uppe på.
Jag o Johanna satt nere på en bänk vid hamnen o tittade på båtar under tiden 😋


Så d blev en heldag i Stockholm. Vi va inte hemma igen förens kl 22.
Ja hade väldigt trevligt. Kul att komma iväg lite bara vi o se lite annat också.
Jag tror o hoppas iaf att Jenny tyckte d va en uppskattad present 😄
Tack för gårdagen tjejer!
mallofskandinavia, stockholm, takvandring,