På tåget hem från Stockholm på fredagen så hade jag o Cicci köpt ett par cider. Vi tänkte förfesta lite innan vi skulle på fest hos Några som fyllde år. Vi bytte tåg i Katrineholm men resan gick väldigt fort ändå, vi snackade o kom på massa roliga saker att göra under kvällen.
Vi kom hem till Norrköping vid 21.30 o fick stå ute o vänta på spårvagnen jätte länge. Det var så kallt så vi gick in o ställde oss i väntsalen så länge, där mötte vi två grabbar som drack öl o dom skålade med oss för att dom inte var ensamna om att dricka längre :P Sen kom spårvagnen o vi åkte hem till mig o gjorde oss iordning.
22.30 var vi klara o ute ur lägenheten, på väg mot marielund. Där mötte jag en gammal klasskompis, som inte kände igen mig, men d va kul att träffa henne :)
Väl uppe på deras fest så hade det precis vart slagsmål, så vi kom lagligt när stämningen var i botten.. Vi festade iaf så gott vi kunde o sen begav vi oss t Hugo o dansade :) Kvällen avslutades med en bit pizza o en jävligt kall promenad hem!

Lördagen började med film me johanna. Sen gick vi över till Jenny o åt mat med Jenny o Marcus, mums!
Sen gjorde vi oss iordning o åkte t Hugo o bowlade. Skitkul! Jag kom 4a av 6 personer, inte sist iaf :P Eter bowlingen så skjutsade Stoffe o Jimmy iväg mig o Johanna till Petri. I Stoffes bil hittade jag ett par ljusblå solbrillor, ascoola! Så jag fick låna dom den kvällen :D tack!
Vi kom till Petri o han bjöd på Vodka - redbull. Typ tre gånger starkare än vad jag är van vid, men god ändå :P Vi träffade även hans jätte söta katt, Bacon :P Sen drog vi vidare t Svea. Johanna fick låna ett par svarta solbrillor av Petri o jag hade på mig de blåa jag lånat. Jag hade även Johannas hatt på mig så fan var coola vi var :P hehe
Vi kom t Svea o lyssnade på livemusik o minglade runt, träffade några finspångsbor, som mera som såg ut som de kom från Stureplan. Träffade massa annat roligt folk oxå o jaa, jag måste säga d.. Jag hade fan riktigt kul! :P Nästa gång jag är där måste jag testa shotten Petri tog, man skulle tända eld på den i munnen, askul såg d ut att vara :P
Kvällen gick iaf väldigt snabbt o det blev stängningsdags alldeles för fort. Men den här gången slapp vi iaf att gå hem i kylan, vi delade taxi hem med grannen o hans kompis. Sen blev det cheeseburgare på donken oxå :)


 Söndagen kom o det blev julbord med släkten i Blacka. Riktigt gott! Mums!!! :D

 

Hela helgen har jag legat hemma sjuk, inte kunnat äta lr knappt dricka. Mamma kom över med lite färdig mat o glass t mig o tyckte jag skulle äta lite iaf. Men kunde knappt :/
På måndagen drog jag mig iväg t vårdcentralen o fick en lång tops i halsen o ett stick i fingret, resultatet blev halsfluss :(
Låg hemma sjuk fram t torsdag då jag fick bege mig iväg t Stockholm för ett möte med företaget. Det var kul o ser fram emot alla ändringar som kommer ske :)
Efter mötet o festen på kvällen så begav vi oss mot båten som Cicci bodde på, jag hade ju inte fått något boende så jag sov hos Cicci. Skulle ta en skön varm dusch tänkte jag innan jag skulle sova, men såklart så fanns det inget varmvatten så det vart verkligen inte skönt :S Men jag somnade fort iaf, hade inte sovit en blund natten innan så jag slocknade så fort jag la huvet på kudden :P
Dagen efter jobbade vi men fick sluta lite tidigare eftersom vi skulle med ett tåg hem :)


Positiva med halsfluss - man går ner i vikt!

Min vistelse i Eskilstuna blev kort. Jag åkte dit på tisdagen, började må dåligt på onsdagen på jobbet o på torsdagen låg ja hemma på hotellet sjuk..
Jag sov från onsdag natt vid 3 - tiden till torsdag morgon då jag insåg att jag inte kunde jobba, sov vidare tills Cicci kom in på rummet på kvällen vid 19.00. Då insåg jag hur länge jag sovit o drack lite vatten, sen somna jag igen o sov t morgonen dagen efter då Cicci åkte o jobba. Sen fortsatte jag att sova hela fredagen fram t 5 tror jag då Kjelle skjutsade hem mig.
Så där vart det väldigt mycket jobb för min del.. *not*..


ZzzZZzzZzzz