Fredagen började med att vi blev bjudna på fest hos Johannas kompis i Ektorp. Så vi gjorde oss iordning, åkte ner t systemet o köpte en Bacardi Apple. Sen ringde vi Danne o sa att han skulle hänga på, han hade ju ändå inget bättre för sig, alla andra var så tråkiga då. Johanna o jag åkte då t hageby o tog en varsin grogg medans Danne gjorde sig iordning, sen åkte vi vidare mot Ektorp. Vi tog spårvagnen t söder tull o sen bytte t buss 119 där. På bussen kom vi dock på att 119 åker ända från Hageby, så vi hade inte behövt krångla sådant.. smart!
Vi hittade iaf in på festen i höghuset. Där var det lite folk men kom fler vartefter o efter en stund vart d även dags att köpa mer groggvirke så jag o Danne gick ner t videoaffären. Efter mycket om o men så hittade vi dit :P sen på vägen tbax så skulle vi upp för en backe som var snorhal! Jag hade lånat Johannas skor då oxå o som var ännu halare så jag kom inte upp för den där jävla backen utan bara gled ner hela tiden! Asjobbigt! Danne sa han skulle hjälpa mig, gick o tog påsen ur min hand o gick upp igen.. Vilken gentleman! Jag då?! :O
Väl inne igen forsatte festen me spindlar, strårom som lukta godis, öl o grogg. Sen skulle han som bodde där ut på krogen, då flyttades festen från Våning 12 till 9an ist. Där vart d oxå roligt o efter ett tag så drog Johanna o Danne vidare t hageby men jag stannade kvar o hade trevligt där ist :)

Lördagen började med att ligga o dra sig i sängen väldigt länge, det behövdes kan ja säga! :P Sen när jag legat o dragit mig hemma lite t så ringde systrarna o väckte mig vid 18 - tiden, då vart d mat på Donken :)
Singstar hos Jenny följde efter man gjort sig iordning. Sen drog Jenny, Johanna o jag vidare t Svea där Petri var DJ. Köpte lite cider o nån drink o fick en öl o bara minglade med lite roligt folk som var där. Dansade gjorde vi emellanåt oxå :)
Vid stängning så bestämdes det efterfest hos Danne i Hageby.. men efter mycket om o men så blev d att gå hem i kylan ist. Fan va jag frös! Men det blev varmt under täcket tillslut :)

Söndagen blev d att köpa en kycklingpita t frukost o se en film. Sen vidare t mamma på söndagsmiddag. Lasagne, asgott! :D
Stannade där ett tag, sen var d bara att gå hem o fixa iordning sig igen o åka iväg på filmkväll. Jag tyckte filmerna var bra iaf. Nja kanske inte alien vs zombies.. den var bara skum så den såg vi inte klart :P

Allt som allt... En väldigt trevlig helg tycker jag :)

       
Katter luktar gott ;)

Igår klädde jag upp mig och kände mig lite extra fin:)

Jag såg ut såhär:
Svarta strumpbyxor
Svart kjol
Vit skjorta
Svart väst
Svart Elvis slips
Svarta örhängen (stjärnor)
Svart armband
Svarta stövlar med lite klack
Uppsatt hår
Sminkad

Sen kom Johanna över, lika fin som jag. Så började vi "förfesten". Johanna skulle iväg tidigt idag så vi kunde inte stanna ute så länge igår och så blev det ingen dricka för hennes del. Mig frågade hon om hon skulle ta me min cider o jag ba ja gör det, så jag drack den. Sen blev ju ja på super party humör, dansugen o glad som faan! Jag hittade då en lite skum slatt med nått dricka som har stått i min kyl sen i somras, så jag tog den oxå. Mitt i allt så sa Johanna: Jaha där bröt du ditt löfte. Ja ba va? Neeeej! Jag skulle ju inte dricka under hela mars :S se hur det gick..
Vi hade iaf trevligt sen när vi skulle gå så kom ja på att det inte gick några spårvagnar efter 23.00 så vi fick gå ner t Hugo :/
Väl framme så var det livat inne men inte så mycket folk, men d rulla in lite mer vartefter. Vi hittade iaf en tjejkompis t johanna, hon hade oxå sin syrra me sig som fyllde år den natten, men jag hade aldrig chansat på den åldern :O
Vi dansade o hade as kul! Lyckad kväll, synd bara att den tog slut lite tidigt ;)


                

 

Elvis has left the building..

I söndags gav vi oss iväg t Boda Borg i Oxelösund :)
Jossa, John o Johanna  VS  Jenny, Marcus, Cicci o Robin
Vi kom fram vid 9.00 o började genast leka! Vid 13.00 var det lunch, tacobuffe. Asgod! Mitt lag hade 7 stämplar o andra laget hade 10 stämplar. Faan vi låg under!
Vi fortsatte med ny kraft efter maten o vid 16.30 samlades vi igen för en fika. Vi låg fortfarande under! :(
Vi kämpade som as genom smala gångar, däck på väggar o gåtande barn i mörka rum. Det var askul o man fick bara ondare o ondare på knän o armar, men d var bara fortsätta :)
Tillslut mixade vi ihop lagen o hjälpte varandra med rum som vi inte hade klarat av. Men i slutändan så förlorade mitt lag ändå :( Damn it! Jaja vi var bättre än vad vi var förra året iaf. Jag ser mig själv iaf som en vinnare efter sista rummet som jag o Marcus kämpade med en halvtimme tror ja, o tillslut klarade rummet "Uppåt väggarna" på 3 minuter! :D
Hade en jävligt kul dag med alla :)

På måndagen blev det tjejdag på badhuset. Jag, Johanna, Jenny o Ange åkte o badade o satt i relaxen :)
Jag kunde knappt ta mig ur sängen men kroppen mjuknade upp lite i vattnet iaf så det var skönt. Kändes att det behövdes en sån dag o det ska vi lätt göra om! :)Träningsvärk!