Då var dagarna i Luleå slut. Tack för det :)
Bilresan hem var mestadels jobbig tycker jag. Vi åkte ca 19.00 och jag skulle sova så mycket som möjligt medans Kjell körde så jag kunde vara pigg och ta över körandet sen. Jag lyckades somna precis när vi åkte från Luleå och sov kanske en timme (max) innan jag vaknade av att Bella o David hade blivit fulla i baksätet o börjat sjunga.
Efter det kunde jag inte sova mer, även då David däckade o bara Bella var vaken. Men hon blev inte så mycket tystare för det utan skrek t Kjell, var femte minut, att han skulle höja musiken. Jag var hur trött som helst men då kom vi strax fram t Sundsvall o beslöt oss för att hälsa på resten av teamet där.
Vid 2 tiden åkte vi vidare därifrån o det var min tur att köra. Jag laddade upp med min coca cola o choklad så jag skulle hålla mig vaken. Inte världens lättaste när alla andra låg o sov. När Kjelle efter ett tag vaknade så sa han att han kunde ta över om jag ville så jag körde en stund till o bytte sedan med honom. Det tyckte jag var jätte snällt av honom :) Tack Kjell!
Då äntligen kunde jag sova d sista 9 milen innan vi var framme i Stockholm. Där lämnade vi av David o Bella o körde vidare mot Norrköping.
Ungefär 08.00 vinglade jag in (astrött) i min lägenhet, kastade av mig kläderna o kröp ner i min egna säng o somna som en stock!

Fan vad jag älskar min säng!

Två dagar i rad nu så har jag ätit smörgåstårta till lunch. Första dagen delade jag o Bella på en hel smörgåstårta och den var så jävla god så jag o Kjell delade på en likadan dagen efter :P

                                      

När jag o Bella satt o åt den på våran lunch så hade även vår chef kommit förbi o sett oss. (Ingen av oss fyra här i Luleå har träffat han förut) Sen hade han gått ut igen o låtsats vart en kund när jag stod o delade ut brickor. Han kom in, fick en bricka av mig o ställde massa frågor o efteråt så tackade han, skakade handen med mig o presenterade sig. Jag ba: Faaan! Skiiit!
Taskigt men väldigt rolig att han testar hur vi pitchar, Jag fick 5 av 5 rätt iaf :P

Jag har fått tbax min bil nu från verkstan iaf. Det gick på 4288:-, byte av vattenpumpen. Så nu e min bil hel o vi kan åka hem till Stockholm o Norrköping imorrn natt :D
Vi åker hem imorrn efter jobbet o det tar ca 13 timmar, så vi e hemma ungefär 8 på fredag morgon iaf. Nattkörning, jobbigt men jag o Kjell turas ju om o jag kan sova en stund i bilen så det ska nog gå bra :)

 En bild från vårt vandrarhem, fina tavlor här.. *not*

Creepy!

Jag har lärt mig ett nytt kort spel nu. Det heter Skip-bo o är från skaparna av uno :) Askul!
Vi har spelat det nästan varje kväll här i Luleå nu, vi har spelat skitgubbe oxå för den delen. Men jag har förlorat varje gång! På båda spelen! :(
Idag när vi körde skip-bo första omgången så var det riktigt svettigt men väldigt kul :P Det stod mellan Bella o David, Bella vann. Sen körde vi en gång till o den gången var segare o tråkigare. Emellanåt fick vi våra skrattatacker men annars var det allmänt segt o vi vänta mest på att omgången skulle ta slut. Det stod mellan Bella o David igen o tillslut så får David ut alla sina kort förutom ett, o det kortet han har kvar kan han lägga ut nästa gång det blev hans tur så han hade vinsten framför sig. Han kom med kommentarer som: Det här är ju för lätt, det är ju som att skjuta straffar på en målvakt i rullstol.
Turen går vidare o Kjell lägger de korten han kan o sen blir det Bella, men hon kunde inte få ut alla sina kort så alla tror att David kommer vinna o han blir allt mer kaxig. Men då blir det min tur! Jag har många kort kvar o ingen trodde att jag skulle fixa det. Men va gör jag inte då?! Joo jag får ut ALLA mina kort o vinner spelet!
Fan vad bra jag är!!! Känn dig ägd!!!
Ett bättre avslut på en annars dåligt dag, nu kan jag sova gott inatt :)

In Your face!