Gick upp 06.00 idag. Var astrött o funderade starkt på att skita i jobbet o sova vidare :P Men t slut släpade jag mig upp o tog spårvagnen ner t resecentrum.
Tåget skulle gå 07.15, jag  var där 7.00 o hämtade ut min biljett, satte mig ner o chillade o kollade på allt lustigt folk som var där. Det var smockat med folk! Strax innan tåget skulle komma gick jag ut o ställde mig vid spår 7A. Då ändrades tiden för ankomst t 07.20. Jahopp, jag stod där o frös. Sen ändrades tiden igen, 07.30. Amen va fan, nu går jag in igen ist för att stå där o frysa. Så jag gick in o satte mig i väntsalen igen. Där var det en hel del irriterat folk eftersom flera tåg var inställda o nästan alla tåg var försenade. Det hade hänt nått me spåren lr vad det var.
När klockan var halv så gick jag ut igen o då rullade tåget in efter ett tag. Jag hittade min plats o slog mig ner. Då ropade dom i högtalarna att dom var tvugna att hjälpa nått annat tåg bakom med att låsa vagnar o skit så vi skulle stå där ett tag. Jaha, skitkul. När vi väl började åka sen så sa dom att vi var 28 minuter försenade. Jag hade ett annat tåg att passa sen i flemingsberg, men d var ju bara att glömma..
Jag satte på mig hörlurarna med bra musik o borrade ner mig i sätet. Men fan va kallt det var! Jag drog över mig jackan som ett täcke men d var fortfarande svinkallt! Efter ett tag somnade jag iaf. Jag sov lite till o från på resan o tillslut så var vi framme i flemmingsberg. Där hade jag aldrig vart förr så det var bara att försöka hitta t rätt perong o åka vidare t Tumba.
Efter en lång arbetsdag så guidade Johan mig åt Liljeholmen där jag skulle bo. Så jag hittade iaf dit. Sen kom problemet. Jag hade ingen aning om vart hotellet skulle ligga.. Jag frågade folk efter Liljeholmens stadshotell men ingen viste ens vad det var. Nehe.. Jag kollade mailet igen o hittade iaf en adress o frågade på nytt folk. Jag blev då visad upp mot ett berg o så sa han åt mig att det var långt att gå så jag borde ta bergshissen. Va fan e en bergshiss?! Den skulle iaf gå från t-banan så jag gick in där o fråga o fick hjälp me att hitta dit, han ritade en karta åt mig. Hahahahaha :P jättefin
Jag hittade iaf t hissen o jaa, d va en hiss som gick inne i berget. När jag kom ut högst upp så var det inte lika kul längre. Jahopp, vart ligger hotellet nu då.. Började gå åt ett håll o vips så låg hotellet där :P Men då var dörren låst istället. Jaha.. nu då? Då kom det en kille som skulle in så jag hängde på han o kom tslut upp t hotellet. Jag checkade in o tjejen i kassan ba "ja d blir 1090:-" What?! Jaha då fick jag lägga ut det så länge för det var inte fakturerat. Fine. Då frågade jag om d ingick frukost. Men nee d hade jag inte, då fick jag lägga t 60:- per dag. Men va faan, seriöst! Jaja, jag kunde bestämma mig på morgonen om jag skulle ha nått sa hon.
Mina tankar på att bo på ett stadshotell, d lät ju ganska nice. Så jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig men när jag gick in i rummet så började ja bara garva. Asså d va asfint faktiskt men ingen toalett lr dusch, inte ens en tv! Nehe okey, lite kallt men jag klarar mig tänkte jag så gick jag o fråga efter köket. Jag hade köpt en färdig frysmat som jag skulle värma o käka. Jag hittade köket o gick in, okey inte så stort men d fanns en micro iaf.
Jag värmde min mat o slog mig ner vid en trevlig elektriker som hade bott här i 3 månader, stackars han! Men han var trevlig så jag fick sällskap vid maten iaf. Sen sprang det även en engelsk talande kines in o ut där oxå, han var tydligen ingenjör. Men jag lärde mig sen att man inte ska titta på när andra diskar, för då vill man fan inte äta på tallrikarna sen. Kinesen använde disktrasan att diska med! Usch fy faaan va äckligt!
Nee nu sitter ja iaf i mitt fina rum o äter mammas hembakade lussebullar o dricker julmust. Firar Lucia i min ensamhet på ett litet kallt hotellrum nånstans långt åt faaan..
Trevlig Lucia!

Helgen var väldigt lugn. Jag kom hem från Stockholm på fredag kvällen. Då var det bara att snabbt göra sig iordning o gå den långa biten hem t Jenny för att dricka lite glögg o spela spel me gänget.
När jag kom så hade ju dom redan börjat så jag fick hoppa in mitt i en omgång, så därför vann ju inte jag den omgången... ;P Men sen körde vi pratmakarna o självklart så utklassade mitt lag d andra. Sen blev det även Twister, där ägde ju jag me, såklart.. Nee där måste jag faktiskt ersänna att jag blev besegrad av Marcus :( men det var väldigt kul iaf, inte varje dag man spelar Twister :)
Efteråt så tog jag o Johanna spårvagnen t Cromwell, lr ja, t norrtull så gick vi därifrån :P Där var det en massa folk som vi dansa o hade kul me. Drack bara en sex on the beach och en cider på hela kvällen :) När dom stängde där så åkte Johanna vidare på efterfest me några av grabbarna o Mattias kom o mötte mig så då slapp jag att gå själv hem :)

På lördagen så följde jag med mamma o feri t Media Markt o pekade ut vad jag ville ha i julklapp som mamma fick köpa :P Så snart har jag en blå radio i köket :) Sen åkte vi runt t lite andra affärer o jag köpte julgardiner t köket o vanliga gardiner t vardagsrummet, o så passade jag på att köpa nya vinterstövlar me :)
På kvällen åkte jag o Johanna ut t Kimstad först t Ange. Hon o hennes kompis förade där så vi snackade skit där ett tag o sen åkte vi alla t Norsholm t Sebbes inflyttningsfest. Där fick jag träffa Zita igen :) Mycket gammalt folk oxå som man inte träffat på ett tag så d var kul att snacka me dom. Den kvällen drack jag inget eftersom d var jag som körde. Fan vad mamma borde vara stolt över mig :P
Vid 23.30 så åkte ja o Johanna hem, cirkulerade aslänge i hela haga efter en parkeringsplats, fanns ju fan inte. Men tillslut hittade vi ett litet hål som jag knölade in mig i. Då gick jag hem t Mattias kompis ist där dom två satt o kollade tv. Jag fick välja en film, blev självklart Stephen King, 1408 :) Aslänge sen jag såg den filmen så jag var riktigt sugen på att se den. Men så somna jag.. Attans!
Sen skulle jag o Mattias hem t mig o sova men där fanns ingen parkering så vi åkte hem t han ist. Så på morgonen fick jag kela med en massa sööta katter :) och en väldigt hyperaktiv, dreglande hund, men hon va söt hon me :P

Söndagen avslutades med lill-julbord hos mamma. Jättegott! Lärde dom att spela Skipbo oxå, det var kul :)
Ett perfekt avslut på en perfekt helg!


Kss Ksss
Förra veckan var jag i Stockholm. Fick bo på ett Ibis hotell i Kista. Fick bo med Joel de två första nätterna, men d va lugnt för jag snodde dubbelsängen så fick han den lilla vid elementet :P
På tisdagen så gick jag, Joel o Johan på bio o såg Harry Potter. Den va bra :) Men filmen var ju ganska lång så den slutade 23.45. Då åkte Johan åt sitt håll o ja o Joel skulle ta en buss t hotellet. Det var bara två hållplatser därifrån men d var ändå för långt för att gå, o d var jävligt kallt ute. Det kom en buss o vi frågade den om det gick förbi Ibis hotell, vi nämnde t.o.m vilka gator den skulle åka förbi. Busschauffören sa att den åkte förbi där o började åka. Efter ett tag stannade han o frågade oss om vi inte skulle gå av. Vi ba "nee, vadårå?" Han svarade då "Scandic hotell" o pekade utåt. Jippi, han fattade fel hotell! Vi pratade me honom o sen börjae chaffisen att backa bussen o hålla på, han tänkte köra oss rätt. Men sen insåg han att han inte kunde komma ner på den gatan som vi skulle t så han stannade o pekade åt ett håll o sa att det bara var att gå fem minuter rakt ner så skulle vi vara framme.
Vi började gå.. Sen gick vi lite till.. Sen började vi undra vart fan vi var. Det fanns inte en jävel i närheten som vi kunde fråga heller. Askallt, mörkt o vi var vilse! Så vi knallade på..
Vi kom till en lång uppförsbacke som vi inte kände igen. Vi gick upp för den o kom fram till en rondell. Vi gick förbi den me o ja höll på att frysa ihjäl! Vi gick oxå förbi nått slags studentrum tror vi d var, stora fönster hade dom som man såg in i. Det var nästan så vi ville banka på o fråga vart fan vi var. Men vi fortsatte att gå.
När vi hade gått i 20 minuter så såg jag något rött längre fram. IBIS! Yes! Äntligen! Busschaufören hade inte lurat oss, det var bara rakt fram hela vägen. Men jag tror att han tänkte på att det tar fem minuter med buss, inte att gå..
Så vi var hemma strax innan halv 1 på natten, stela o frusna. Ingen skön promenad precis..


Brrrr