Förra veckan var jag i Stockholm. Fick bo på ett Ibis hotell i Kista. Fick bo med Joel de två första nätterna, men d va lugnt för jag snodde dubbelsängen så fick han den lilla vid elementet :P
På tisdagen så gick jag, Joel o Johan på bio o såg Harry Potter. Den va bra :) Men filmen var ju ganska lång så den slutade 23.45. Då åkte Johan åt sitt håll o ja o Joel skulle ta en buss t hotellet. Det var bara två hållplatser därifrån men d var ändå för långt för att gå, o d var jävligt kallt ute. Det kom en buss o vi frågade den om det gick förbi Ibis hotell, vi nämnde t.o.m vilka gator den skulle åka förbi. Busschauffören sa att den åkte förbi där o började åka. Efter ett tag stannade han o frågade oss om vi inte skulle gå av. Vi ba "nee, vadårå?" Han svarade då "Scandic hotell" o pekade utåt. Jippi, han fattade fel hotell! Vi pratade me honom o sen börjae chaffisen att backa bussen o hålla på, han tänkte köra oss rätt. Men sen insåg han att han inte kunde komma ner på den gatan som vi skulle t så han stannade o pekade åt ett håll o sa att det bara var att gå fem minuter rakt ner så skulle vi vara framme.
Vi började gå.. Sen gick vi lite till.. Sen började vi undra vart fan vi var. Det fanns inte en jävel i närheten som vi kunde fråga heller. Askallt, mörkt o vi var vilse! Så vi knallade på..
Vi kom till en lång uppförsbacke som vi inte kände igen. Vi gick upp för den o kom fram till en rondell. Vi gick förbi den me o ja höll på att frysa ihjäl! Vi gick oxå förbi nått slags studentrum tror vi d var, stora fönster hade dom som man såg in i. Det var nästan så vi ville banka på o fråga vart fan vi var. Men vi fortsatte att gå.
När vi hade gått i 20 minuter så såg jag något rött längre fram. IBIS! Yes! Äntligen! Busschaufören hade inte lurat oss, det var bara rakt fram hela vägen. Men jag tror att han tänkte på att det tar fem minuter med buss, inte att gå..
Så vi var hemma strax innan halv 1 på natten, stela o frusna. Ingen skön promenad precis..


Brrrr

Kommentera

Publiceras ej