Igår var d dags för vårt 4e lopp!
Jag o Jenny åkte till Eksjö kl 8 o kom dit 9.45 typ. Då var d inte alls mycket folk där o vi viste ju lixom inte vad d va för lopp så d kändes väldigt litet. Men vi checkade in o fick en varsin goodiebag vilket vi inte brukar få på loppen innan så d va trevligt.

Sen satte vi oss o åt lite medans vi tittade på de duktiga som började värma upp o sprang omkring där 😋
D började trilla in lite mer folk iaf o vi räknade ut att det kanske totalt var 80 Pers som startade vår tid o sen startade det några till 1,5 timma efter oss o dom kankde oxå va 80 pers så totalt kanske bara 160 pers. Väldigt litet lopp med andra ord.

Vi startade kl 11.20 i klassen Challenge damer.
D va tydligen klassen precis under elit o d trodde vi inte riktigt men d märktes lite när alla andra i vår klass sprang ifrån oss vi blev helt sist på banan 😆
Banan var naturbana. Terräng, sand o grus. Den startade med en enorm mördarbacke som va enormt lång o va riktigt jobbig!
Efter den va vi helt slut o kom ut på helt öppna fält med bara sand o grus o ingen skugga!
Banan i sig va mer en löparbana. D va 30 st hinder plus en militärbana men hindrena va ganska lätta. Dom flesta iaf. D va mest över o under hinder o hinder som man bara skulle upp o ner lixom. D va armgångar, ett nät att klättra över, ett däckhinder att klättra över, ett rep att klättra rakt upp i, ett ställe där man skulle dra 50 kilo en lång sträcka o en ramp. Resten va i stort sett som sagt hoppa upp på nått o hoppa ner på andra sidan.
D va 5 st hinder som jag inte klarade av. D va sånna hinder där man skulle ta sig över ett högt plank. O sista rampen klarade jag inte men den klarade jenny. D va en kille som redan sprungit loppet som stog på sidan o tittade på som sprang upp på rampen o hängde sig över kanten där uppe så han kunde ta emot Jenny när hon fick tag i repet o på så sätt dra upp henne. Jag kommer lixom inte så högt upp som Jenny att ta tag i repet där uppe så mig kunde han ju lixom inte hjälpa upp 😆
Men sjukt stolt över mig själv att jag klarade repet rakt upp! Så jäkla nöjd!
Klarade även alla armgångar! Så d märks ju verkligen att man blivit starkare.
Men synd som sagt att det mestadels var löpning för i den värme som var o bara två vattenstationer o ingen skugga så tig d hårt. Så för vår del blev d powerwalk ist.
Men vi måste ändå haft ett bra tempo. Vi klarade ju 8 km på Tough Viking på 2,5 timmar. D här loppet va 9 km o vårt mål blev då att vi skulle ta d på max 2,5 timma.
Vi gick i mål på 2 timmar o 5 minuter!
Så vi e sjukt nöjda med vår tid ändå men ja tror vi hade kunnat minska nästan 30 minuter om d varit svalare så vi kunnat springa mer. O så på vi mycket tid på rampen på slutet o Jenny blev lite illamående ett tag så vi blev stilla där ett tag. Så jäkligt bra tid trots allt 😃

Ett kul lopp att testa på men jag hade velat ha fler hinder för överkroppen lixom.
Så inte nödvändigt att köra detta lopp igen men ändå inte tråkigt lixom så e nån sugen så e ja på 😊
Detta var då d sista inbokade loppet med Jenny för i år. Möjligt att d blir ett litet lopp till, det får vi se lite beroende på när det är o så.
Men annars har jag jag ett sista lopp kvar i slutet av oktober att se fram emot!
Tack Jenny för ännu ett lopp!

Team racersniglarna!
eksjö, thechallenge, thechallengeeksjö,

1 kommentarer

Jenny

06 Aug 2018 21:39

<3

Kommentera

Publiceras ej